OUT OF OFFICE Copenhagen ligger i den mest charmerende del af København, nemlig på Christianshavn – en bydel fuld af historie, kultur og kanaler. Der er 10 minutter, på gåben, til København centrum og mindre end 15 minutter til lufthavnen med metroen. Det er også muligt at sejle til OUT OF OFFICE Copenhagen enten privat charter eller med Kanalturbådene, som har stop lige tæt ved.​

Vi har eget in-house køkken, hvor vores tilknyttede kokke tilbereder den skønneste mad eller giver muligheden for, som teambuilding, at gæsterne kommer med i køkkenet.


Det er kun fantasien, som sætter grænserne for oplevelsen – hvad end maden serveres eller gæsterne selv er med til at tilberede den. 

PRIVAT MIDDAG

RUNDE FØDSELSDAGE

Lokalet er indrettet med omtanke for verden omkring os, Københavner lamper står derfor for grundbelysningen og vores stole er produceret af indsamlet havplast fra verdenshavene. 


Lokalet og adgangen til dette er i stueplan og adgangsforholdene til toiletter gør OUT OF OFFICE Copenhagen handicapvenligt.


Lokalet har standard 75” fladskærm, Sonos anlæg og internet. Hvis der er mere specifikke ønsker har vi partnere, mod en merpris, som kan hjælpe med dette.

BRYLLUP

KONFIRMATION