OUT OF OFFICE Copenhagen ligger i den mest charmerende del af København, nemlig på Christianshavn – en bydel fuld af historie, kultur og kanaler. Der er 10 minutter, på gåben, til København centrum og mindre end 15 minutter til lufthavnen med metroen. Det er også muligt at sejle til OUT OF OFFICE Copenhagen enten privat charter eller med Kanalturbådene, som har stop lige tæt ved.​

Vi har eget in-house køkken, hvor vores tilknyttede kokke tilbereder den skønneste mad eller giver muligheden for, som teambuilding, at gæsterne kommer med i køkkenet.


Det er kun fantasien, som sætter grænserne for oplevelsen – hvad end maden serveres eller gæsterne selv er med til at tilberede den. 

PRIVATE DINING

Ønsker man at holde firmamiddag eller privat arrangement, så kan vi absolut danne rammerne for dette. Det er også muligt at tænke helt ud af boksen og så regner vi en pris på det.​

TEAM BUILDING

I vores fantastiske køkkenfaciliteter er det muligt, sammen med en eller flere af vores tilknyttede kokke, at lave mad sammen med kollegaer, forretningsforbindelser mv.​

I OUT OF OFFICE Copenhagens bar er cocktailkursus klart en oplagt mulighed.​

Mulighederne er mange og særligt omgivelserne uden for åbner bl.a. for en tur Christianshavn rundt til fods.

Lokalet er indrettet med omtanke for verden omkring os, Københavner lamper står derfor for grundbelysningen og vores stole er produceret af indsamlet havplast fra verdenshavene. 


Lokalet og adgangen til dette er i stueplan og adgangsforholdene til toiletter gør OUT OF OFFICE Copenhagen handicapvenligt.


Lokalet har standard 75” fladskærm, Sonos anlæg og internet. Hvis der er mere specifikke ønsker har vi partnere, mod en merpris, som kan hjælpe med dette.

MEETING

Lokalet er lyst og indrettet luftigt med enkle og eksklusive møbler. Det er muligt at sidde 20-30 personer ved langbordet eller bordene kan opstilles i mindre øer af 4-6 personer. Biografopstilling er selvfølgelig også en mulighed.​ Lokalet indeholder ligeledes et mindre loungeområde. 

EVENT

Det er muligt at leje sig ind en eller flere dage, hvad end det er som showroom under modeugerne eller pop-up. Mulighederne er mange og det er bare at bringe emnerne til bordet, så finder vi en løsning.